Gaan Bob en Iris 80.000 euro neerleggen voor verbouwing in Voor Hetzelfde Geld?

Gaan Bob en Iris 80.000 euro neerleggen voor verbouwing in Voor Hetzelfde Geld?

Bob en Iris nodigen een makelaar uit om te kijken welke verbouwmogelijkheden er zijn. De prijs loopt flink op wanneer alle wensen op tafel komen. Daarnaast is zowel de reistijd naar Bob zijn baan in Almere - als de drukke weg naast het huis - een minpuntje, hoewel het huis ook een hoop pluspunten heeft. De twee moeten een behoorlijke afweging maken. Benieuwd of Bob en Iris toch een bod uitbrengen?

Gaan Bob en Iris 80.000 euro neerleggen voor verbouwing in <em>Voor Hetzelfde Geld</em>? Bob en Iris nodigen een makelaar uit om te kijken welke verbouwmogelijkheden er zijn. De prijs loopt flink op wanneer alle wensen op tafel komen. Daarnaast is zowel de reistijd naar Bob zijn baan in Almere - als de drukke weg naast het huis - een minpuntje, hoewel het huis ook een hoop pluspunten heeft. De twee moeten een behoorlijke afweging maken. Benieuwd of Bob en Iris toch een bod uitbrengen? Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv. Zien: Natasja Froger bij Koffietijd over nieuw seizoen van Voor hetzelfde geld Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld: Stel verlaat Haarlem met zak geld Bekijk deze video » Voor Hetzelfde Geld gemist? Rob en Maurits krijgen hun droomhuis (video) Bekijk deze video »
TV :
Gaan Bob en Iris 80.000 euro neerleggen voor verbouwing in Voor Hetzelfde Geld?

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's