Zeeman Confronteert gemist? Waanstalker Marco verstopt zich in een vakantiepark

Zeeman Confronteert gemist? Waanstalker Marco verstopt zich in een vakantiepark

In de uitzending van dinsdag 31 mei zagen we dat Thijs Zeeman zich bezighield met een waanstalking. Marco maakt het leven van Nancy als een hel. Als een observant van het team van Thijs bij het huis van waanstalker Marco aankomt, ziet hij tot zijn verbazing dat zijn hele huis leegstaat. Zonder dat iemand het wist is Marco verhuisd, maar waar naartoe? Ze hebben al gauw het vermoeden dat Marco zich op een vakantiepark schuilhoudt en besluiten een kijkje te nemen. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 4 hieronder.

<em>Zeeman Confronteert</em> gemist? Waanstalker Marco verstopt zich in een <em>vakantiepark</em> In de uitzending van dinsdag 31 mei zagen we dat Thijs Zeeman zich bezighield met een waanstalking. Marco maakt het leven van Nancy als een hel. Als een observant van het team van Thijs bij het huis van waanstalker Marco aankomt, ziet hij tot zijn verbazing dat zijn hele huis leegstaat. Zonder dat iemand het wist is Marco verhuisd, maar waar naartoe? Ze hebben al gauw het vermoeden dat Marco zich op een vakantiepark schuilhoudt en besluiten een kijkje te nemen. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 4 hieronder. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Lukt het Thijs om deze waanstalking te stoppen? (Zeeman Confronteert) Bekijk deze video » Nancy's stalker ramt met een bijl: "Ik heb hem nog nooit zo boos gezien" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zeeman Confronteert gemist? Waanstalker Marco verstopt zich in een vakantiepark

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV