BEAU gemist? Matthijs van Nieuwkerk vertelt over zijn liefde voor korte verhalen

BEAU gemist? Matthijs van Nieuwkerk vertelt over zijn liefde voor korte verhalen

Woensdag 1 juni 2022 om 09:14

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? Matthijs van Nieuwkerk vertelt over zijn liefde voor <em>korte verhalen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn tien favoriete korte verhalen mogen bundelen in het boekje Zonnegloren. Reden voor BEAU om de presentator eens uit te nodigen om te vertellen over zijn liefde voor korte verhalen. Van Nieuwkerk vindt het fantastisch dat schrijvers van zulke verhalen je na een aantal pagina's gewoon achterlaten, en dat je het vervolgens zelf maar uit moet zoeken. "Wat bedoelt hij hier?" Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? Matthijs van Nieuwkerk vertelt over zijn liefde voor korte verhalen

Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn tien favoriete korte verhalen mogen bundelen in het boekje Zonnegloren. Reden voor BEAU om de presentator eens uit te nodigen om te vertellen over zijn liefde voor korte verhalen. Van Nieuwkerk vindt het fantastisch dat schrijvers van zulke verhalen je na een aantal pagina's gewoon achterlaten, en dat je het vervolgens zelf maar uit moet zoeken. "Wat bedoelt hij hier?"

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's