Zien: Vriendin Matthijs van Nieuwkerk openhartig over liefdesrelatie: "Het gaat uitstekend!"

Zien: Vriendin Matthijs van Nieuwkerk openhartig over liefdesrelatie: "Het gaat uitstekend!"

De partner van Matthijs van Nieuwkerk is erg openhartig over hun liefdesrelatie. Martha Riemsma vertelt aan Shownieuws: "Het gaat hartstikke goed. Het gaat uitstekend!" Ook laat ze weten het niet erg te vinden om met paparazzi te praten: "Het hoort er een beetje bij he", zegt ze in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Vriendin <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> openhartig over liefdesrelatie: &quot;Het gaat uitstekend!&quot; De partner van Matthijs van Nieuwkerk is erg openhartig over hun liefdesrelatie. Martha Riemsma vertelt aan Shownieuws: "Het gaat hartstikke goed. Het gaat uitstekend!" Ook laat ze weten het niet erg te vinden om met paparazzi te praten: "Het hoort er een beetje bij he", zegt ze in de video hieronder. Lees verder onder de video. "Ik prijs mezelf heel gelukkig"Martha is dol op de vroegere DWDD-ster: “We hebben elkaar gewoon ontmoet. Zo kan het gaan in een mensenleven, dat je tegenover elkaar staat en denkt: nou, ja! Dat je dat kan overkomen en dat het zo ontzettend klopt. Ik prijs mezelf heel gelukkig", zegt ze eerder in een interview van 'De Twentsche Courant Tubantia'. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de vriendin van Matthijs van Nieuwkerk aan het woord over hun liefdesrelatie. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Feestelijke lancering verhalenbundel Matthijs van Nieuwkerk Bekijk deze video » BEAU gemist? Matthijs van Nieuwkerk vertelt over zijn liefde voor korte verhalen Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Ik prijs mezelf heel gelukkig"
Martha is dol op de vroegere DWDD-ster: “We hebben elkaar gewoon ontmoet. Zo kan het gaan in een mensenleven, dat je tegenover elkaar staat en denkt: nou, ja! Dat je dat kan overkomen en dat het zo ontzettend klopt. Ik prijs mezelf heel gelukkig", zegt ze eerder in een interview van 'De Twentsche Courant Tubantia'.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de vriendin van Matthijs van Nieuwkerk aan het woord over hun liefdesrelatie.

Actuele video's

Meer actuele video's