Albert Verlinde grapt om kersverse vader Douwe Bob: "Een heel kinderkoor" (video)

Albert Verlinde grapt om kersverse vader Douwe Bob: "Een heel kinderkoor" (video)

Douwe Bob is voor de derde keer in ongeveer een half jaar tijd vader geworden. De zanger kondigt dinsdag 31 mei op Facebook aan dat zijn zoon Elias is geboren. Shownieuws deelt beelden van de kleine, zie het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Albert Verlinde grapt om kersverse vader <em>Douwe Bob</em>: &quot;Een heel kinderkoor&quot; (video) Douwe Bob is voor de derde keer in ongeveer een half jaar tijd vader geworden. De zanger kondigt dinsdag 31 mei op Facebook aan dat zijn zoon Elias is geboren. Shownieuws deelt beelden van de kleine, zie het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Lief broertjeDouwe heeft zijn derde kindje samen met zijn ex-vriendin Anouk van Schaik gekregen. De zanger maakte in januari 2022 bekend dat zij in verwachting was: "We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m'n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje", schreef hij toen. Douwe Bob is binnenkort te zien in een het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst. Ook dan worden er grapjes over het vaderschap gemaakt door Raven van Dorst. Bekijk ook Douwe Bob grapt om cocaïnevideo: "Helaas niemand heeft hier coke" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lief broertje
Douwe heeft zijn derde kindje samen met zijn ex-vriendin Anouk van Schaik gekregen. De zanger maakte in januari 2022 bekend dat zij in verwachting was: "We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m'n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje", schreef hij toen.

Douwe Bob is binnenkort te zien in een het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst. Ook dan worden er grapjes over het vaderschap gemaakt door Raven van Dorst.

Actuele video's

Meer actuele video's