Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Obese: "M'n lichaam is verschrikkelijk"

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Obese: "M'n lichaam is verschrikkelijk"

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Obese van start op RTL 5. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen probeert samen met een team van deskundigen negen Nederlanders te helpen bij het kwijtraken van hun vele overtollige kilo's. Op Instagram deelt Miljuschka alvast wat beelden van de 30-jarige Bibi en ook vertelt ze waarom juist zij de juiste presentatrice is voor Obese.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen <em>Obese</em>: &quot;M'n lichaam is verschrikkelijk&quot; Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Obese van start op RTL 5. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen probeert samen met een team van deskundigen negen Nederlanders te helpen bij het kwijtraken van hun vele overtollige kilo's. Op Instagram deelt Miljuschka alvast wat beelden van de 30-jarige Bibi en ook vertelt ze waarom juist zij de juiste presentatrice is voor Obese. Lees verder onder de video. "Het is gewoon groot"In de eerste aflevering staat Miljuschka de dertigjarige Bibi bij. Vanwege haar overgewicht vindt de docent zichzelf geen goed voorbeeld voor haar leerlingen, maar ook niet voor haar eigen dochter: "Ik herken mijn lichaam niet meer. Het is gewoon groot", zegt Bibi verdrietig. Bekijk de beelden hierboven. Het nieuwe seizoen van Obese is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8: Miljuschka Witzenhausen bespreekt nieuwe insteek van Obese Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen over nieuw seizoen Obese: "Niet over het perfecte maatje" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Obese: "M'n lichaam is verschrikkelijk"

"Het is gewoon groot"
In de eerste aflevering staat Miljuschka de dertigjarige Bibi bij. Vanwege haar overgewicht vindt de docent zichzelf geen goed voorbeeld voor haar leerlingen, maar ook niet voor haar eigen dochter: "Ik herken mijn lichaam niet meer. Het is gewoon groot", zegt Bibi verdrietig. Bekijk de beelden hierboven.

Het nieuwe seizoen van Obese is vanaf woensdag 1 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's