Geert Wilders voert actie op tankstation: "Ik wil de accijnzen tijdelijk op nul zetten" (video)

Geert Wilders voert actie op tankstation: "Ik wil de accijnzen tijdelijk op nul zetten" (video)

Woensdag 1 juni 2022 om 14:15

Vandaag zijn bij Duitse tankstations aan de grens met Nederland de pompprijzen fors gedaald. Dat komt doordat de accijnzen bij onze oosterburen vanaf nu met 35 cent per liter benzine en 17 cent per liter diesel omlaag zijn gegaan. Dit leverde bij de buren lange rijen van auto's op. Dit is ook Geert Wilders niet ontgaan. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Geert Wilders</em> voert actie op tankstation: &quot;Ik wil de accijnzen tijdelijk op nul zetten&quot; (video) Vandaag zijn bij Duitse tankstations aan de grens met Nederland de pompprijzen fors gedaald. Dat komt doordat de accijnzen bij onze oosterburen vanaf nu met 35 cent per liter benzine en 17 cent per liter diesel omlaag zijn gegaan. Dit leverde bij de buren lange rijen van auto's op. Dit is ook Geert Wilders niet ontgaan. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Lees verder onder de video. Duitsers zijn welkomIn Nederland is de geadviseerde literprijs momenteel 2,44 euro (benzine) en 2,13 euro (diesel), blijkt uit cijfers van UnitedConsumers. Wilders voert actie op een tankstation tegen de hoge benzineprijzen: "Weet u dat er van iedere liter benzine meer dan een euro naar belasting en accijnzen gaat? Geert wil de accijnzen tijdelijk op nul zetten en dat de Duitsers naar Nedeland komen om te tanken en niet andersom. Bekijk de Hart van Nederland-video met Geert Wilders over de hoge benzineprijzen hierboven. Bekijk ook Zien: koffie blijkt gezonder dan je denkt Bekijk deze video » Bekijk de lange rijen met Nederlanders in Duitsland om goedkoop te tanken (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Duitsers zijn welkom
In Nederland is de geadviseerde literprijs momenteel 2,44 euro (benzine) en 2,13 euro (diesel), blijkt uit cijfers van UnitedConsumers. Wilders voert actie op een tankstation tegen de hoge benzineprijzen: "Weet u dat er van iedere liter benzine meer dan een euro naar belasting en accijnzen gaat? Geert wil de accijnzen tijdelijk op nul zetten en dat de Duitsers naar Nedeland komen om te tanken en niet andersom.

Bekijk de Hart van Nederland-video met Geert Wilders over de hoge benzineprijzen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's