Jeroen Snel over persbericht Tim Hofman: "Laatste woord nog niet over gezegd" (video)

Jeroen Snel over persbericht Tim Hofman: "Laatste woord nog niet over gezegd" (video)

Woensdag 1 juni 2022 om 19:40

Er is opnieuw een bom gedropt door Tim Hofman. Na de uitzending over de schandalen binnen The Voice of Holland, hebben de presentator en zijn team defensie en de relatie met het koningshuis onder de loep genomen.

<em>Jeroen Snel</em> over persbericht <em>Tim Hofman</em>: &quot;Laatste woord nog niet over gezegd&quot; (video) Er is opnieuw een bom gedropt door Tim Hofman. Na de uitzending over de schandalen binnen The Voice of Holland, hebben de presentator en zijn team defensie en de relatie met het koningshuis onder de loep genomen. DefensieDe issue is het voortrekken van Oranjes binnen defensie. Zo zouden niet alleen bekende Oranjes voorgetrokken worden, maar ook achterneefjes liften mee op hun achtergrond. Jeroen Snel herkent dit probleem al jaren, maar dat gaat meer over het voortrekken in de zin van parkeervergunningen. Het probleem bij defensie is voor hem ook nieuw: "Ik denk dat het laatste woord hierover nog niet is gezegd." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jeroen Snel over persbericht Tim Hofman: "Laatste woord nog niet over gezegd" (video)

Defensie
De issue is het voortrekken van Oranjes binnen defensie. Zo zouden niet alleen bekende Oranjes voorgetrokken worden, maar ook achterneefjes liften mee op hun achtergrond. Jeroen Snel herkent dit probleem al jaren, maar dat gaat meer over het voortrekken in de zin van parkeervergunningen. Het probleem bij defensie is voor hem ook nieuw: "Ik denk dat het laatste woord hierover nog niet is gezegd."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's