Koningin Máxima na parachutesprong: "Je moet eraan denken te ademen" (video)

Koningin Máxima na parachutesprong: "Je moet eraan denken te ademen" (video)

Koningin Máxima heeft vandaag een behoorlijke sprong in het diepe genomen, letterlijk. Tijdens een werkbezoek aan Defensie Para School hangt de koningin binnen mum van tijd aan dunne draadjes om uit een vliegtuig te springen.

<em>Koningin Máxima</em> na <em>parachutesprong</em>: &quot;Je moet eraan denken te ademen&quot; (video) Koningin Máxima heeft vandaag een behoorlijke sprong in het diepe genomen, letterlijk. Tijdens een werkbezoek aan Defensie Para School hangt de koningin binnen mum van tijd aan dunne draadjes om uit een vliegtuig te springen. Sprong in het diepeDat springen ging niet zonder slag of stoot, de koningin was behoorlijk nerveus voor haar sprong: "We zullen zien, het groeit naar mate het moment komt." Wanneer de koningin eenmaal op de grond staat, heeft ze nog wel wat tips voor toekomstige jumpers: "Je moet eraan denken om te ademen, je blijft gewoon zo happen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Koningin Máxima na parachutesprong: "Je moet eraan denken te ademen" (video)

Sprong in het diepe
Dat springen ging niet zonder slag of stoot, de koningin was behoorlijk nerveus voor haar sprong: "We zullen zien, het groeit naar mate het moment komt." Wanneer de koningin eenmaal op de grond staat, heeft ze nog wel wat tips voor toekomstige jumpers: "Je moet eraan denken om te ademen, je blijft gewoon zo happen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV