Huub van der Lubbe in Khalid & Sophie over reden stoppen De Dijk

Huub van der Lubbe in Khalid & Sophie over reden stoppen De Dijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Ruim 40 jaar was de band actief, maar daar komt helaas een einde aan. De Dijk gaat ermee stoppen, zanger Huub van der Lubbe heeft de knoop doorgehakt.

Huub van der Lubbe in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over reden stoppen <em>De Dijk</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Ruim 40 jaar was de band actief, maar daar komt helaas een einde aan. De Dijk gaat ermee stoppen, zanger Huub van der Lubbe heeft de knoop doorgehakt. Toekomst"Ik wil nog andere dingen doen, wat dat ook is. We hebben alles gedaan waar ik ooit van droomde", vertelt de zanger. Hij is niet van mening dat er nog een volgende stap is voor de toekomst: "Ik moet m'n handen vrij hebben", aldus van der Lubbe. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Huub van der Lubbe in Khalid & Sophie over reden stoppen De Dijk

Toekomst
"Ik wil nog andere dingen doen, wat dat ook is. We hebben alles gedaan waar ik ooit van droomde", vertelt de zanger. Hij is niet van mening dat er nog een volgende stap is voor de toekomst: "Ik moet m'n handen vrij hebben", aldus van der Lubbe.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's