Speciaal én moeilijk seizoen Het Perfecte Plaatje: "Cadeautje voor de kijker" (video)

Speciaal én moeilijk seizoen Het Perfecte Plaatje: "Cadeautje voor de kijker" (video)

In het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje strijden wederom acht BN'ers om de felbegeerde titel. Ook in dit seizoen wordt er weer gereisd om dat perfecte kiekje te maken. Voor een speciaal seizoen reizen ze af naar Argentinië: "Het is een cadeautje voor de kijker", aldus William Rutten. Het seizoen belooft niet alleen speciaal te worden ook een stuk moeilijker voor de fotografen in spé.

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Speciaal én moeilijk seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Cadeautje voor de kijker&quot; (video) In het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje strijden wederom acht BN'ers om de felbegeerde titel. Ook in dit seizoen wordt er weer gereisd om dat perfecte kiekje te maken. Voor een speciaal seizoen reizen ze af naar Argentinië: "Het is een cadeautje voor de kijker", aldus William Rutten. Het seizoen belooft niet alleen speciaal te worden ook een stuk moeilijker voor de fotografen in spé. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.
TV :
Speciaal én moeilijk seizoen Het Perfecte Plaatje: "Cadeautje voor de kijker" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV