Video: waarom duurt uitspraak jury in rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard zo lang?

Video: waarom duurt uitspraak jury in rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard zo lang?

Bekijk de livestream met de uitspraak in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard via Gids.tv.

Er is nog altijd geen uitspraak in de veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. De jury doet er nu al drie dagen over om tot een uitspraak te komen.

Video: waarom duurt uitspraak jury in rechtszaak <em>Johnny Depp</em> en <em>Amber Heard</em> zo lang? Bekijk de livestream met de uitspraak in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard via Gids.tv. Er is nog altijd geen uitspraak in de veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. De jury doet er nu al drie dagen over om tot een uitspraak te komen. JuryMenig Amerikaan en de rest van de wereld volgt de zaak op de voet. De voorkeur gaat uit naar Johnny Depp door de ongeloofwaardige getuigenissen van Heard, maar waarom doet de jury er dan zo lang over? "Het is best een technische zaak. Er zijn heel veel getuigenissen en de jury moet het allemaal met elkaar eens zijn", aldus Michiel Vos. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: waarom duurt uitspraak jury in rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard zo lang?

Jury
Menig Amerikaan en de rest van de wereld volgt de zaak op de voet. De voorkeur gaat uit naar Johnny Depp door de ongeloofwaardige getuigenissen van Heard, maar waarom doet de jury er dan zo lang over? "Het is best een technische zaak. Er zijn heel veel getuigenissen en de jury moet het allemaal met elkaar eens zijn", aldus Michiel Vos.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's