Livestream uitspraak Johnny Depp vs. Amber Heard: wie wordt schuldig bevonden?

Livestream uitspraak Johnny Depp vs. Amber Heard: wie wordt schuldig bevonden?

UPDATE: de jury moet opnieuw in beraad om de hoogte van de te betalen schadeclaim te bepalen.

De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard komt tot een einde. Depp klaagde zijn ex Heard aan voor 50 miljoen dollar, waarna zij terugsloeg met een claim van 100 miljoen dollar. Na weken van moddergooien en mediacircus heeft de jury een vonnis bepaald. Dat is rond 21.00 uur Nederlandse tijd te horen in de livestream hieronder.

Lees verder onder de video.

Livestream uitspraak <em>Johnny Depp vs. Amber Heard</em>: wie wordt schuldig bevonden? UPDATE: de jury moet opnieuw in beraad om de hoogte van de te betalen schadeclaim te bepalen. De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard komt tot een einde. Depp klaagde zijn ex Heard aan voor 50 miljoen dollar, waarna zij terugsloeg met een claim van 100 miljoen dollar. Na weken van moddergooien en mediacircus heeft de jury een vonnis bepaald. Dat is rond 21.00 uur Nederlandse tijd te horen in de livestream hieronder. Lees verder onder de video. Huiselijk geweldHeard verwoestte de carrière van Depp door te claimen dat hij zich schuldig had gemaakt aan huiselijk en seksueel geweld. Sindsdien heeft de ster uit klassiekers als Edward Scissorhands en Pirates of the Caribbean nauwelijks nog een rol gespeeld - maar hij claimt dat Heard heeft gelogen en besloot dus een nieuwe zaak aan te spannen. De wereld keek de afgelopen weken live mee. Kijk hierboven rond 21.00 uur Nederlandse tijd naar de uitspraak in de zaak Johnny Depp vs. Amber Heard. Bekijk ook Zien: Johnny Depp treedt ondanks rechtszaak tegen Amber Heard op met zijn band Bekijk deze video » LuckyTV: Johnny Depp wekt begrip, "ik kan zo'n wijf wel de strot dichtknijpen" Bekijk deze video »
Live :
Livestream uitspraak Johnny Depp vs. Amber Heard: wie wordt schuldig bevonden?

Huiselijk geweld
Heard verwoestte de carrière van Depp door te claimen dat hij zich schuldig had gemaakt aan huiselijk en seksueel geweld. Sindsdien heeft de ster uit klassiekers als Edward Scissorhands en Pirates of the Caribbean nauwelijks nog een rol gespeeld - maar hij claimt dat Heard heeft gelogen en besloot dus een nieuwe zaak aan te spannen. De wereld keek de afgelopen weken live mee.

Kijk hierboven rond 21.00 uur Nederlandse tijd naar de uitspraak in de zaak Johnny Depp vs. Amber Heard.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream uitspraak Johnny Depp vs. Amber Heard: wie wordt schuldig bevonden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV