Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het Perfecte Plaatje is de laatste jaren uitgegroeid tot een enorm kijkcijferkanon op RTL 4. Na zes seizoenen gaat het tv-programma voor een speciale editie de grenzen over. Vanaf vanavond is Het Perfecte Plaatje in Argentinië te zien op televisie. HoofdstadIn het prachtige land voeren acht BN'ers opdrachten uit in de strijd om de beste foto. We zien hoe de deelnemers arriveren in de bruisende hoofdstad Buenos Aires en bij hun eerste shoot gelijk de straat op moeten. Tijd voor een kleine siësta is er niet, want daarna duiken ze gelijk de studio in voor een shiny juwelenshoot. Wie schiet de beste foto's en mag blijven? En wie moet terug naar Nederland? DeelnemersDe volgende BN'ers doen mee aan Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Thomas Berge Tim den Besten Daphne Bunskoek Jochem van Gelder Roxanne Kwant Maurice Lede Renée Soutendijk Babette van Veen :[broadcast:videos](ids:"453673,444481" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje In Argentinië gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Woensdag 1 juni 2022 om 22:09

Het Perfecte Plaatje is de laatste jaren uitgegroeid tot een enorm kijkcijferkanon op RTL 4. Na zes seizoenen gaat het tv-programma voor een speciale editie de grenzen over. Vanaf vanavond is Het Perfecte Plaatje in Argentinië te zien op televisie.

Hoofdstad
In het prachtige land voeren acht BN'ers opdrachten uit in de strijd om de beste foto. We zien hoe de deelnemers arriveren in de bruisende hoofdstad Buenos Aires en bij hun eerste shoot gelijk de straat op moeten. Tijd voor een kleine siësta is er niet, want daarna duiken ze gelijk de studio in voor een shiny juwelenshoot. Wie schiet de beste foto's en mag blijven? En wie moet terug naar Nederland?

Deelnemers
De volgende BN'ers doen mee aan Het Perfecte Plaatje in Argentinië:

  • Thomas Berge
  • Tim den Besten
  • Daphne Bunskoek
  • Jochem van Gelder
  • Roxanne Kwant
  • Maurice Lede
  • Renée Soutendijk
  • Babette van Veen

:[broadcast:videos](ids:"453673,444481" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's