Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Obese van start op RTL 5. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen probeert samen met een team van deskundigen negen Nederlanders te helpen bij het kwijtraken van hun vele overtollige kilo's. Lange periodeZoals we dat van Obese kennen worden de negen kandidaten gedurende een lange periode gevolgd. Ze hebben als doel hun leven weer op gang te krijgen en de strijd tegen overgewicht te winnen. Dat is in veel gevallen echter een moeizaam proces van vallen en opstaan. Zal het de deelnemers uiteindelijk lukken? Eerste afleveringIn de eerste aflevering het verhaal van Iris (30), die walgt van haar lichaam. Ze voelt zich bejaard en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen. Ze doet er alles aan om een gezonde levensstijl en een beter zelfbeeld te krijgen. Iris ondergaat een metamorfose. Niet alleen fysiek, ook mentaal wordt ze een ander persoon. :[broadcast:videos](ids:"456241,455163" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Obese gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Obese van start op RTL 5. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen probeert samen met een team van deskundigen negen Nederlanders te helpen bij het kwijtraken van hun vele overtollige kilo's.

Lange periode
Zoals we dat van Obese kennen worden de negen kandidaten gedurende een lange periode gevolgd. Ze hebben als doel hun leven weer op gang te krijgen en de strijd tegen overgewicht te winnen. Dat is in veel gevallen echter een moeizaam proces van vallen en opstaan. Zal het de deelnemers uiteindelijk lukken?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering het verhaal van Iris (30), die walgt van haar lichaam. Ze voelt zich bejaard en wil zich weer als haar 30-jarige zelf voelen. Ze doet er alles aan om een gezonde levensstijl en een beter zelfbeeld te krijgen. Iris ondergaat een metamorfose. Niet alleen fysiek, ook mentaal wordt ze een ander persoon.

:[broadcast:videos](ids:"456241,455163" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's