Zien: Soundos El Ahmadi woest vanwege afwijzing filmrol

Zien: Soundos El Ahmadi woest vanwege afwijzing filmrol

Soundos El Ahmadi is woest op de Media Brothers. De reden? Ze is afgewezen voor een filmrol in een kinderfilm omdat ze zwanger bleek te zijn.

Zien: <em>Soundos El Ahmadi</em> woest vanwege afwijzing <em>filmrol</em> Soundos El Ahmadi is woest op de Media Brothers. De reden? Ze is afgewezen voor een filmrol in een kinderfilm omdat ze zwanger bleek te zijn. AfgewezenNadat Soundos volmondig ja zou hebben gezegd tegen de rol, bleek ze zwanger. Eerlijk heeft zij de Media Brothers opgebeld om het nieuws te delen waarna er werd gezegd dat ze toch niet helemaal geschikt bleek te zijn voor de rol van voetbaltrainster in de film. Iets wat de actrice maar moeilijk kan begrijpen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Soundos El Ahmadi in Khalid & Sophie over nieuwe held: "Ik ben helemaal verliefd" Bekijk deze video » Video: Soundos El Ahmadi analyseert wielrenbroekjes in Khalid & Sophie Bekijk deze video » Zwangerschapsdiscriminatie wordt werkelijkheid voor Soundos El Ahmadi: "Heel verdrietig" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afgewezen
Nadat Soundos volmondig ja zou hebben gezegd tegen de rol, bleek ze zwanger. Eerlijk heeft zij de Media Brothers opgebeld om het nieuws te delen waarna er werd gezegd dat ze toch niet helemaal geschikt bleek te zijn voor de rol van voetbaltrainster in de film. Iets wat de actrice maar moeilijk kan begrijpen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's