Zien: Johnny Depp wint rechtszaak tegen Amber Heard en krijgt 15 miljoen

Zien: Johnny Depp wint rechtszaak tegen Amber Heard en krijgt 15 miljoen

De veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is eindelijk tot een einde gekomen. De hele wereld heeft mee kunnen genieten van het moddergooien naar elkaar in de rechtszaal. Het eindigt met een winst voor Johnny Depp.

Zien: <em>Johnny Depp</em> wint rechtszaak tegen <em>Amber Heard</em> en krijgt 15 miljoen De veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is eindelijk tot een einde gekomen. De hele wereld heeft mee kunnen genieten van het moddergooien naar elkaar in de rechtszaal. Het eindigt met een winst voor Johnny Depp. VerslagenAmber Heard zit verslagen in de rechtbank wanneer ze de uitspraak te horen krijgt. Johnny Depp is niet fysiek aanwezig, maar krijgt op alle punten gelijk van de jury. Daarmee wint de acteur de zaak en krijgt hij 15 miljoen van zijn ex-vrouw, Amber Heard daarentegen krijgt 2 miljoen. Bekijk de video van Sky News hierboven. Bekijk ook Video: waarom duurt uitspraak jury in rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard zo lang? Bekijk deze video » Livestream uitspraak Johnny Depp vs. Amber Heard: wie wordt schuldig bevonden? Bekijk deze video » Zien: emotionele Amber Heard tijdens uitspraak in rechtszaak tegen Johnny Depp Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Johnny Depp wint rechtszaak tegen Amber Heard en krijgt 15 miljoen

Verslagen
Amber Heard zit verslagen in de rechtbank wanneer ze de uitspraak te horen krijgt. Johnny Depp is niet fysiek aanwezig, maar krijgt op alle punten gelijk van de jury. Daarmee wint de acteur de zaak en krijgt hij 15 miljoen van zijn ex-vrouw, Amber Heard daarentegen krijgt 2 miljoen.

Bekijk de video van Sky News hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's