Zien: René van der Gijp maakt complete literaire wereld belachelijk met voordracht

Zien: René van der Gijp maakt complete literaire wereld belachelijk met voordracht

Donderdag 2 juni 2022 om 08:23

Er was dinsdag veel media-aandacht voor de verhalenbundel van Matthijs van Nieuwkerk, die zijn favoriete korte verhalen mocht selecteren. Reden voor Vandaag Inside om de pretentieuze literaire wereld eens compleet belachelijk te maken. René van der Gijp slaagt daar volledig in met zijn hilarische voordracht.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>René van der Gijp</em> maakt complete literaire wereld belachelijk met voordracht Er was dinsdag veel media-aandacht voor de verhalenbundel van Matthijs van Nieuwkerk, die zijn favoriete korte verhalen mocht selecteren. Reden voor Vandaag Inside om de pretentieuze literaire wereld eens compleet belachelijk te maken. René van der Gijp slaagt daar volledig in met zijn hilarische voordracht. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. BosrandVan der Gijp leest een kort verhaal voor met de naam 'Bosrand'. Al bij de titel barst Johan Derksen in lachen uit, maar dan moet het verhaal nog komen. Daarin gaat het onder meer over bevroren onderbroeken aan de waslijn. Ook onderbreekt Van der Gijp het verhaal regelmatig om te zeggen dat hij het prachtig vindt - uiteraard met het nodige sarcasme. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bosrand
Van der Gijp leest een kort verhaal voor met de naam 'Bosrand'. Al bij de titel barst Johan Derksen in lachen uit, maar dan moet het verhaal nog komen. Daarin gaat het onder meer over bevroren onderbroeken aan de waslijn. Ook onderbreekt Van der Gijp het verhaal regelmatig om te zeggen dat hij het prachtig vindt - uiteraard met het nodige sarcasme.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's