Vandaag Inside: man in publiek uitgelachen om Hawaï-shirt

Vandaag Inside: man in publiek uitgelachen om Hawaï-shirt

Donderdag 2 juni 2022 om 08:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: man in publiek uitgelachen om Hawaï-shirt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Advocaat Job Knoester schoof woensdagavond weer aan bij Vandaag Inside, waar hij altijd opvalt met zijn kleurrijke colbertjes. Johan Derksen betrekt een man in het publiek bij de discussie, want die heeft ook een nogal fleurig bloesje aan: "Die was op weg naar Hawaï, maar die stond zo lang in de rij bij Schiphol!" Sam Hagens stelt voor om de man een jasje van René van der Gijp te laten passen, maar Derksen vraagt zich af of het wel de juiste maat is... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Advocaat Job Knoester schoof woensdagavond weer aan bij Vandaag Inside, waar hij altijd opvalt met zijn kleurrijke colbertjes. Johan Derksen betrekt een man in het publiek bij de discussie, want die heeft ook een nogal fleurig bloesje aan: "Die was op weg naar Hawaï, maar die stond zo lang in de rij bij Schiphol!" Sam Hagens stelt voor om de man een jasje van René van der Gijp te laten passen, maar Derksen vraagt zich af of het wel de juiste maat is...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's