Job Knoester pakt Johan Derksen aan om uitspraken over Quincy Promes: "Geen feiten"

Job Knoester pakt Johan Derksen aan om uitspraken over Quincy Promes: "Geen feiten"

Donderdag 2 juni 2022 om 08:34

Job Knoester zit vaak aan tafel bij Vandaag Inside om de nodige nuance aan te brengen in de uitspraken van Johan Derksen. Die beweert opnieuw dat Quincy Promes iemand heeft neergestoken (er zijn inderdaad veel aanwijzingen in die richting), maar volgens Knoester zijn het "geen feiten" tot de rechter een oordeel heeft geveld.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Job Knoester</em> pakt Johan Derksen aan om uitspraken over <em>Quincy Promes</em>: &quot;Geen feiten&quot; Job Knoester zit vaak aan tafel bij Vandaag Inside om de nodige nuance aan te brengen in de uitspraken van Johan Derksen. Die beweert opnieuw dat Quincy Promes iemand heeft neergestoken (er zijn inderdaad veel aanwijzingen in die richting), maar volgens Knoester zijn het "geen feiten" tot de rechter een oordeel heeft geveld. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Memphis DepayDerksen komt op het onderwerp Promes door een social media-post van Memphis Depay, waarin die zijn voormalige teamgenoot bij Oranje feliciteert met de bekerwinst van Spartak Moskou. Ook stak hij hem een hart onder de riem door te stellen dat Promes onschuldig is tot er een veroordeling is gekomen. Dit schoot bij Derksen vanzelfsprekend volledig in het verkeerde keelgat. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Memphis Depay
Derksen komt op het onderwerp Promes door een social media-post van Memphis Depay, waarin die zijn voormalige teamgenoot bij Oranje feliciteert met de bekerwinst van Spartak Moskou. Ook stak hij hem een hart onder de riem door te stellen dat Promes onschuldig is tot er een veroordeling is gekomen. Dit schoot bij Derksen vanzelfsprekend volledig in het verkeerde keelgat.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's