Schiphol CEO Dick Benschop (Op1): ‘Neem zo min koffers en handbagage mee’

Schiphol CEO Dick Benschop (Op1): ‘Neem zo min koffers en handbagage mee’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het is al weken een puinhoop op Schiphol, door onder meer gebrek aan personeel lopen de wachttijden enorm op. Schiphol CEO Dick Benschop vertelt bij Op1 hoe ze dit gaan oplossen, hij gaat onder meer een oproep doen aan de reizigers met betrekking tot bagage. “We gaan mensen vragen om zo min mogelijk koffers mee te nemen en zo min mogelijk handbagage, omdat dat door de scan op de luchthaven moet. Soms hebben mensen vier van die trays die ze gebruiken. Als mensen in staat zijn om dat te verminderen, helpt dat weer enorm.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Schiphol CEO Dick Benschop (<em>Op1</em>): ‘Neem zo min koffers en handbagage mee’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is al weken een puinhoop op Schiphol, door onder meer gebrek aan personeel lopen de wachttijden enorm op. Schiphol CEO Dick Benschop vertelt bij Op1 hoe ze dit gaan oplossen, hij gaat onder meer een oproep doen aan de reizigers met betrekking tot bagage. “We gaan mensen vragen om zo min mogelijk koffers mee te nemen en zo min mogelijk handbagage, omdat dat door de scan op de luchthaven moet. Soms hebben mensen vier van die trays die ze gebruiken. Als mensen in staat zijn om dat te verminderen, helpt dat weer enorm.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schiphol CEO Dick Benschop (Op1): ‘Neem zo min koffers en handbagage mee’

Actuele video's

Meer actuele video's