Zien: René van der Gijp verwart Pieter Cobelens met Peter Gillis, die in water valt

Zien: René van der Gijp verwart Pieter Cobelens met Peter Gillis, die in water valt

Donderdag 2 juni 2022 om 08:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>René van der Gijp</em> verwart Pieter Cobelens met <em>Peter Gillis</em>, die in water valt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee toont in Vandaag Inside een hilarisch fragment uit Familie Gillis: massa is kassa, waarin we Peter Gillis in het water zien vallen. De presentator kondigt het aan als beelden van Pieter Cobelens, de voormalige inlichtingenman die regelmatig aanschuift. René van der Gijp lijkt in de veronderstelling te zijn dat het écht om Cobelens gaat, die volgens hem "niet zou misstaan in Harderwijk". Sterker nog: "Hij schijnt er nu nog te liggen!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee toont in Vandaag Inside een hilarisch fragment uit Familie Gillis: massa is kassa, waarin we Peter Gillis in het water zien vallen. De presentator kondigt het aan als beelden van Pieter Cobelens, de voormalige inlichtingenman die regelmatig aanschuift. René van der Gijp lijkt in de veronderstelling te zijn dat het écht om Cobelens gaat, die volgens hem "niet zou misstaan in Harderwijk". Sterker nog: "Hij schijnt er nu nog te liggen!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's