Op1: is Roland Garros het laatste tennistoernooi van Rafael Nadal?

Op1: is Roland Garros het laatste tennistoernooi van Rafael Nadal?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tenniscommentator Marcella Mesker praat bij Op1 over Rafael Nadal. Deze tennisgrootheid heeft al vele jaren last van een blessure, ze denkt daarom dat het zomaar kan zijn dat zijn carrière snel eindigt. “Ik denk dat hij nu speelt alsof het zijn allerlaatste Roland Garros-wedstrijd kan zijn”, aldus Mesker. “Het lichaam piept en kraakt al jaren van Nadal.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: is Roland Garros het laatste tennistoernooi van Rafael Nadal? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tenniscommentator Marcella Mesker praat bij Op1 over Rafael Nadal. Deze tennisgrootheid heeft al vele jaren last van een blessure, ze denkt daarom dat het zomaar kan zijn dat zijn carrière snel eindigt. “Ik denk dat hij nu speelt alsof het zijn allerlaatste Roland Garros-wedstrijd kan zijn”, aldus Mesker. “Het lichaam piept en kraakt al jaren van Nadal.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: is Roland Garros het laatste tennistoernooi van Rafael Nadal?

Actuele video's

Meer actuele video's