Johan Derksen hekelt prijsverhoging sigaretten: "Het moet afgelopen zijn met de betutteling!"

Johan Derksen hekelt prijsverhoging sigaretten: "Het moet afgelopen zijn met de betutteling!"

Donderdag 2 juni 2022 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> hekelt prijsverhoging <em>sigaretten</em>: &quot;Het moet afgelopen zijn met de betutteling!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Laat het maar aan Johan Derksen over om zich op te winden over accijnsverhogingen - vooral op rookwaren. Volgens Derksen wil "een jochie van de ChristenUnie die net droog is achter de oren - die mag nog niet eens roken" ervoor zorgen dat een pakje sigaretten richting de veertig euro gaat, en dat schiet bij de analist in het verkeerde keelgat. "Het moet afgelopen zijn met de betutteling!" briest de woedende Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Laat het maar aan Johan Derksen over om zich op te winden over accijnsverhogingen - vooral op rookwaren. Volgens Derksen wil "een jochie van de ChristenUnie die net droog is achter de oren - die mag nog niet eens roken" ervoor zorgen dat een pakje sigaretten richting de veertig euro gaat, en dat schiet bij de analist in het verkeerde keelgat. "Het moet afgelopen zijn met de betutteling!" briest de woedende Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's