Ten minste houdbaar tot aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ten minste houdbaar tot aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ten minste houdbaar tot aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot van start op NPO 1, met hoofdrollen voor Ricky Koole en Ruben van der Meer. We maken kennis met Anna, die haar carrière in de koelkast heeft gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul. OvergangNu de kinderen op het punt staan van uitvliegen, zijn Anna en Paul klaar voor de zeven vette jaren. Maar als haar lichaam plotseling dwingende tekenen van de overgang vertoont, ziet de toekomst er ineens een stuk minder rooskleurig uit. Want wanneer Anna Paul vertelt over haar 'eventuele verzakking', moet hij toch even slikken. Paul is namelijk druk met zijn aanstaande promotie. GynaecoloogToch maakt manlief even tijd om met Anna mee te gaan naar de gynaecoloog voor emotionele steun waar Anna absoluut niet op zit te wachten. Eenmaal bij de gynaecoloog blijken Anna's lichamelijke ongemakken slechts een voorbode voor wat Anna en Paul te wachten staat. De door Paul geregeld sollicitatie van Anna loopt uit op een regelrecht fiasco. :[broadcast:videos](ids:"456851,449456" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Ten minste houdbaar tot aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Donderdag 2 juni 2022 om 21:07

Vanavond gaat de nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot van start op NPO 1, met hoofdrollen voor Ricky Koole en Ruben van der Meer. We maken kennis met Anna, die haar carrière in de koelkast heeft gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul.

Overgang
Nu de kinderen op het punt staan van uitvliegen, zijn Anna en Paul klaar voor de zeven vette jaren. Maar als haar lichaam plotseling dwingende tekenen van de overgang vertoont, ziet de toekomst er ineens een stuk minder rooskleurig uit. Want wanneer Anna Paul vertelt over haar 'eventuele verzakking', moet hij toch even slikken. Paul is namelijk druk met zijn aanstaande promotie.

Gynaecoloog
Toch maakt manlief even tijd om met Anna mee te gaan naar de gynaecoloog voor emotionele steun waar Anna absoluut niet op zit te wachten. Eenmaal bij de gynaecoloog blijken Anna's lichamelijke ongemakken slechts een voorbode voor wat Anna en Paul te wachten staat. De door Paul geregeld sollicitatie van Anna loopt uit op een regelrecht fiasco.

:[broadcast:videos](ids:"456851,449456" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's