Ruzie Johan Derksen met Eva Jinek gaat verder: "Zielig, zoals ze reageert"

Ruzie Johan Derksen met Eva Jinek gaat verder: "Zielig, zoals ze reageert"

Johan Derksen kon het altijd prima vinden met Eva Jinek, maar die tijden lijken voorbij. De analist uitte woensdagavond opnieuw felle kritiek op de talkshowkoningin, die in zijn ogen weinig kritiek heeft gehad in haar leven. "Het is bijna zielig, zoals ze reageert."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Ruzie <em>Johan Derksen</em> met Eva Jinek gaat verder: &quot;Zielig, zoals ze reageert&quot; Johan Derksen kon het altijd prima vinden met Eva Jinek, maar die tijden lijken voorbij. De analist uitte woensdagavond opnieuw felle kritiek op de talkshowkoningin, die in zijn ogen weinig kritiek heeft gehad in haar leven. "Het is bijna zielig, zoals ze reageert." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. HysterischVolgens Derksen is Jinek "bijna hysterisch als ze wat kritiek krijgt". Die kritiek heeft nu te maken met de Videoland-documentaire over haar moederschap, waarin ze taboes zou doorbreken - die volgens sommigen al lang geen taboe meer zijn. Derksen: "Ik heb zelden een grote vakvrouw, die toch een ster is in Nederland, zo kinderlijk zien reageren op wat kritische noten in de media." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hysterisch
Volgens Derksen is Jinek "bijna hysterisch als ze wat kritiek krijgt". Die kritiek heeft nu te maken met de Videoland-documentaire over haar moederschap, waarin ze taboes zou doorbreken - die volgens sommigen al lang geen taboe meer zijn. Derksen: "Ik heb zelden een grote vakvrouw, die toch een ster is in Nederland, zo kinderlijk zien reageren op wat kritische noten in de media."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's