Dirk Kuyt krijgt weinig vertrouwen van Job Knoester: "Gaat de Kerst niet halen"

Dirk Kuyt krijgt weinig vertrouwen van Job Knoester: "Gaat de Kerst niet halen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Dirk Kuyt</em> krijgt weinig vertrouwen van <em>Job Knoester</em>: &quot;Gaat de Kerst niet halen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dirk Kuyt is de nieuwe trainer van ADO Den Haag. Het wordt zijn eerste klus als hoofdtrainer, maar ADO-fan Job Knoester lijkt hem al bij voorbaat af te serveren. Kuyt heeft al bijnamen als "Barbie" en "het Haagse Spuitertje" (vanwege de botox) gekregen, en Knoester verwacht dat Kuyt de benen neemt als het even tegenzit. "Hij gaat de Kerst niet halen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dirk Kuyt is de nieuwe trainer van ADO Den Haag. Het wordt zijn eerste klus als hoofdtrainer, maar ADO-fan Job Knoester lijkt hem al bij voorbaat af te serveren. Kuyt heeft al bijnamen als "Barbie" en "het Haagse Spuitertje" (vanwege de botox) gekregen, en Knoester verwacht dat Kuyt de benen neemt als het even tegenzit. "Hij gaat de Kerst niet halen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV