Tim Hofman noemt zichzelf "een overbetaalde ambtenaar die bijschnabbelt" (BEAU)

Tim Hofman noemt zichzelf "een overbetaalde ambtenaar die bijschnabbelt" (BEAU)

Donderdag 2 juni 2022 om 09:09

BNNVARA-presentator Tim Hofman, bekend van programma's als Over mijn lijk en #BOOS, maakt zich bij BEAU zorgen om de vele Nederlanders die hun rekeningen niet meer kunnen betalen door de extreme prijsstijgingen. Overigens is Hofman de eerste om te erkennen dat hij daar geen last van heeft; hij noemt zichzelf "een overbetaalde ambtenaar die bijschnabbelt".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tim Hofman</em> noemt zichzelf &quot;een overbetaalde ambtenaar die bijschnabbelt&quot; (<em>BEAU</em>) BNNVARA-presentator Tim Hofman, bekend van programma's als Over mijn lijk en #BOOS, maakt zich bij BEAU zorgen om de vele Nederlanders die hun rekeningen niet meer kunnen betalen door de extreme prijsstijgingen. Overigens is Hofman de eerste om te erkennen dat hij daar geen last van heeft; hij noemt zichzelf "een overbetaalde ambtenaar die bijschnabbelt". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Aandeelhouders AholdWat Hofman echter niet kan begrijpen is dat aandeelhouders van Ahold, het bedrijf achter Albert Heijn, het zo moeilijk vinden om geld in te leveren - terwijl het bedrijf vorig jaar opnieuw een miljoenenwinst boekte. Zoals het een echte socialist betaamt werpt Hofman een balletje op om de miljoenenwinsten van grote bedrijven als Ahold en Shell te gebruiken om armere mensen te ontlasten. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim Hofman noemt zichzelf "een overbetaalde ambtenaar die bijschnabbelt" (BEAU)

Aandeelhouders Ahold
Wat Hofman echter niet kan begrijpen is dat aandeelhouders van Ahold, het bedrijf achter Albert Heijn, het zo moeilijk vinden om geld in te leveren - terwijl het bedrijf vorig jaar opnieuw een miljoenenwinst boekte. Zoals het een echte socialist betaamt werpt Hofman een balletje op om de miljoenenwinsten van grote bedrijven als Ahold en Shell te gebruiken om armere mensen te ontlasten.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's