Video: Gerard Ekdom zingt liedje over afscheid Jan de Hoop van Ontbijtnieuws

Video: Gerard Ekdom zingt liedje over afscheid Jan de Hoop van Ontbijtnieuws

Donderdag 2 juni 2022 om 12:32

Bekijk hier het emotionele afscheid van Jan de Hoop na 33 jaar Ontbijtnieuws.

Het RTL Ontbijtnieuws ziet er voortaan heel anders uit, Jan de Hoop heeft namelijk na 33 jaar besloten om te stoppen als nieuwslezer. Gerard Ekdom heeft daarom speciaal voor Jan de Hoop een liedje opgenomen. De dj zingt dat hij het erg jammer vindt dat de presentator afscheid neemt van het ochtendnieuws op RTL.

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: Gerard Ekdom zingt liedje over afscheid Jan de Hoop van <em>Ontbijtnieuws</em> Bekijk hier het emotionele afscheid van Jan de Hoop na 33 jaar Ontbijtnieuws. Het RTL Ontbijtnieuws ziet er voortaan heel anders uit, Jan de Hoop heeft namelijk na 33 jaar besloten om te stoppen als nieuwslezer. Gerard Ekdom heeft daarom speciaal voor Jan de Hoop een liedje opgenomen. De dj zingt dat hij het erg jammer vindt dat de presentator afscheid neemt van het ochtendnieuws op RTL. Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: bloopers en gekkigheidjes uit 33 jaar Jan de Hoop (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Jan de Hoop emotioneel bij laatste Ontbijtnieuws: ‘Erger dan Toine van Peperstraten’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's