Lang Leve De Liefde: 'Zoenen met een eend beter dan met mij'

Lang Leve De Liefde: 'Zoenen met een eend beter dan met mij'

Donderdag 2 juni 2022 om 10:46

In Lang Leve De Liefde spatten de vonken er nog niet bepaald vanaf in de hottub. De twee vrijgezellen spelen gezellig met de eendjes in het bad. "Ik bedenk me net: ik zit te zoenen met een eend op tv." Daarop krijgt hij een nogal opvallende opmerking terug. "Nou ja, beter dan zoenen met mij, op dit moment."

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Zoenen met een eend beter dan met mij' In Lang Leve De Liefde spatten de vonken er nog niet bepaald vanaf in de hottub. De twee vrijgezellen spelen gezellig met de eendjes in het bad. "Ik bedenk me net: ik zit te zoenen met een eend op tv." Daarop krijgt hij een nogal opvallende opmerking terug. "Nou ja, beter dan zoenen met mij, op dit moment." Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Man is verward door kattenverhaal in LLDL-villa : "Hij slaapt bij mij in bed" (video) Bekijk deze video » Dinsdag in Lang Leve De Liefde: Ben jij een tijgerinnetje? (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's