Tim Hofman pakt Koningshuis aan in #BOOS: "Mensen worden voorgetrokken bij Defensie"

Tim Hofman pakt Koningshuis aan in #BOOS: "Mensen worden voorgetrokken bij Defensie"

Donderdag 2 juni 2022 om 09:19

Bekijk nu de #BOOS-aflevering over het Koningshuis via Gids.tv.

In een nieuwe aflevering van #BOOS, vanaf donderdag 2 juni om 16.00 uur te zien, richt Tim Hofman zijn pijlen op het Koningshuis. Het blijkt namelijk dat je, als je lid bent van de koninklijke familie, geen diploma's nodig hebt om als officier bij Defensie aan de slag te gaan. "Mensen worden voorgetrokken!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tim Hofman</em> pakt Koningshuis aan in <em>#BOOS</em>: &quot;Mensen worden voorgetrokken bij Defensie&quot; Bekijk nu de #BOOS-aflevering over het Koningshuis via Gids.tv. In een nieuwe aflevering van #BOOS, vanaf donderdag 2 juni om 16.00 uur te zien, richt Tim Hofman zijn pijlen op het Koningshuis. Het blijkt namelijk dat je, als je lid bent van de koninklijke familie, geen diploma's nodig hebt om als officier bij Defensie aan de slag te gaan. "Mensen worden voorgetrokken!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Pieter van VollenhovenEen kleinzoon van Pieter van Vollenhoven mocht na het afronden van zijn VWO-opleiding een tijdje meedraaien bij Defensie, om uiteindelijk - zonder diploma - te worden aangesteld als officier, met het bijbehorende salaris. Tim Hofman vertelt bij BEAU dat mensen bij Defensie raar opkeken: "Wat doe jij hier nou?" Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim Hofman pakt Koningshuis aan in #BOOS: "Mensen worden voorgetrokken bij Defensie"

Pieter van Vollenhoven
Een kleinzoon van Pieter van Vollenhoven mocht na het afronden van zijn VWO-opleiding een tijdje meedraaien bij Defensie, om uiteindelijk - zonder diploma - te worden aangesteld als officier, met het bijbehorende salaris. Tim Hofman vertelt bij BEAU dat mensen bij Defensie raar opkeken: "Wat doe jij hier nou?"

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's