Jan de Hoop emotioneel bij laatste Ontbijtnieuws: ‘Erger dan Toine van Peperstraten’

Jan de Hoop emotioneel bij laatste Ontbijtnieuws: ‘Erger dan Toine van Peperstraten’

Bekijk hier hoe Jan de Hoop terugblikt op 33 jaar RTL Ontbijtnieuws.

Jan de Hoop heeft donderdagochtend zijn allerlaatste Ontbijtnieuws gepresenteerd voor RTL. De nieuwslezer neemt na 33 jaar afscheid van zijn geliefde baan en dat viel hem zichtbaar zwaar.

Lees verder onder de video.

<em>Jan de Hoop</em> emotioneel bij laatste Ontbijtnieuws: ‘Erger dan Toine van Peperstraten’ Bekijk hier hoe Jan de Hoop terugblikt op 33 jaar RTL Ontbijtnieuws. Jan de Hoop heeft donderdagochtend zijn allerlaatste Ontbijtnieuws gepresenteerd voor RTL. De nieuwslezer neemt na 33 jaar afscheid van zijn geliefde baan en dat viel hem zichtbaar zwaar. Lees verder onder de video. Jan de Hoop bedankt kijkers bij afscheidDe 67-jarige presentator, die bekend staat om zijn droge humor, begon met iedereen te bedanken. Zijn man en collega’s, maar ook de kijkers. En toen kwamen de tranen. “Dit is nog erger dan Toine van Peperstraten”, aldus De Hoop. Bekijk de beelden van het emotionele afscheid van Jan de Hoop van het Ontbijtnieuws hierboven. RTL Ontbijtnieuws: Robbie Kammeijer enorm vereerd dat hij Jan de Hoop opvolgt Bekijk deze video » Zien: Jan de Hoop blikt terug op 33 jaar RTL Ontbijtnieuws Bekijk deze video »
TV :
Jan de Hoop emotioneel bij laatste Ontbijtnieuws: ‘Erger dan Toine van Peperstraten’

Jan de Hoop bedankt kijkers bij afscheid
De 67-jarige presentator, die bekend staat om zijn droge humor, begon met iedereen te bedanken. Zijn man en collega’s, maar ook de kijkers. En toen kwamen de tranen. “Dit is nog erger dan Toine van Peperstraten”, aldus De Hoop.

Bekijk de beelden van het emotionele afscheid van Jan de Hoop van het Ontbijtnieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV