Beau: zo ontdekte Tim Hofman dubieuze band Defensie en Koningshuis

Beau: zo ontdekte Tim Hofman dubieuze band Defensie en Koningshuis

Donderdag 2 juni 2022 om 10:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Donderdagmiddag (2 juni) om 16.00 uur kun je in een nieuwe aflevering van #BOOS zien hoe Defensie leden van het Koningshuis voortrekt. Tim Hofman deed deze ontdekking enige tijd geleden en besloot hier een uitzending over te maken. Hij kreeg uit verschillende hoeken van Defensie te horen dat Lucas van Vollenhoven op zijn 18e zonder benodigde diploma’s een officiersrang heeft gekregen met bijbehorend salaris. Toen hij Dieuwertje Kuijpers sprak bleek dat dit soort dingen veel vaker gebeuren…

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: zo ontdekte Tim Hofman dubieuze band Defensie en Koningshuis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Donderdagmiddag (2 juni) om 16.00 uur kun je in een nieuwe aflevering van #BOOS zien hoe Defensie leden van het Koningshuis voortrekt. Tim Hofman deed deze ontdekking enige tijd geleden en besloot hier een uitzending over te maken. Hij kreeg uit verschillende hoeken van Defensie te horen dat Lucas van Vollenhoven op zijn 18e zonder benodigde diploma’s een officiersrang heeft gekregen met bijbehorend salaris. Toen hij Dieuwertje Kuijpers sprak bleek dat dit soort dingen veel vaker gebeuren… Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: zo ontdekte Tim Hofman dubieuze band Defensie en Koningshuis

Actuele video's

Meer actuele video's