Zien: Frido brengt in Lang Leve De Liefde ongemakkelijke serenade

Zien: Frido brengt in Lang Leve De Liefde ongemakkelijke serenade

In Lang Leve De Liefde brengt Frido een ongemakkelijke serenade met zijn gitaar vanuit een minibootje in de sloot. Er is duidelijk wat spanning voelbaar en het ijs is nog niet echt gebroken. Hij is zeer onder de indruk van de blonde Jildau en gelukkig wordt het na enige glazen bubbels alsnog romantisch in de hottub. Daarna lekker slapen naast Djildo. Of was het nou Jildo? Jilda?

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Zien: Frido brengt in <em>Lang Leve De Liefde</em> ongemakkelijke serenade In Lang Leve De Liefde brengt Frido een ongemakkelijke serenade met zijn gitaar vanuit een minibootje in de sloot. Er is duidelijk wat spanning voelbaar en het ijs is nog niet echt gebroken. Hij is zeer onder de indruk van de blonde Jildau en gelukkig wordt het na enige glazen bubbels alsnog romantisch in de hottub. Daarna lekker slapen naast Djildo. Of was het nou Jildo? Jilda? Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. LLDL: Geblinddoekte Liyah keurt haar date al af bij het horen van deze hobby (video) Bekijk deze video » Roberto in Lang Leve de Liefde eet geen vlees: "Maar wel hachee of een gehaktbal" Bekijk deze video » Maandag in Lang Leve De Liefde: ‘Veel dingen lijken hier op een anus’ Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: 'Zoenen met een eend beter dan met mij' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's