Pinocchio vanaf 8 september te zien bij DisneyPlus: bekijk de eerste beelden

Pinocchio vanaf 8 september te zien bij DisneyPlus: bekijk de eerste beelden

Deze films en series zijn nieuw in juni 2022 op Disney+ te zien.

Disney brengt wederom een klassieker tot leven, vanaf 8 september kun je kijken naar de live action-film van Pinocchio. En nu kun je alvast een teaser zien met de eerste beelden. Niemand minder dan Tom Hanks speelt de rol van poppenmaker Geppetto, die Pinocchio creëert en een fee wekt hem tot leven. Pinocchio beleeft allerlei avonturen maar wil niets liever dan een echte jongen worden. Benjamin Evan Ainsworth verleent zijn stem aan Pinocchio, Joseph Gordon-Levitt is te horen als Japie Krekel.

Pinocchio is vanaf 8 september te zien bij DisneyPlus. In de video hieronder kun je de eerste beelden van Pinocchio bekijken in de teaser.

<em>Pinocchio</em> vanaf 8 september te zien bij DisneyPlus: bekijk de eerste beelden Deze films en series zijn nieuw in juni 2022 op Disney+ te zien. Disney brengt wederom een klassieker tot leven, vanaf 8 september kun je kijken naar de live action-film van Pinocchio. En nu kun je alvast een teaser zien met de eerste beelden. Niemand minder dan Tom Hanks speelt de rol van poppenmaker Geppetto, die Pinocchio creëert en een fee wekt hem tot leven. Pinocchio beleeft allerlei avonturen maar wil niets liever dan een echte jongen worden. Benjamin Evan Ainsworth verleent zijn stem aan Pinocchio, Joseph Gordon-Levitt is te horen als Japie Krekel. Pinocchio is vanaf 8 september te zien bij DisneyPlus. In de video hieronder kun je de eerste beelden van Pinocchio bekijken in de teaser. Bekijk de trailer van Disney en Pixar's Lightyear: vanaf 15 juni te zien in de bioscoop Bekijk deze video » Fantasyserie Willow vanaf 30 november op Disney+: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Pinocchio vanaf 8 september te zien bij DisneyPlus: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's