Race Om De Ringen: Thomas tot verbazing Susan 'niet tevreden over seksleven'

Race Om De Ringen: Thomas tot verbazing Susan 'niet tevreden over seksleven'

Donderdag 2 juni 2022 om 14:28

Het koppel Thomas (38) en Susan (37) strijdt in Race Om De Ringen in een spel met zoutzakken met daarop stellingen. Ze hebben die stellingen vooraf onafhankelijk van elkaar beantwoord, en moeten de enige onjuiste stelling uit vier kiezen. Als Thomas de zak waarop staat dat hij jaloers kan zijn wil kiezen, wil Susan toch liever voor de zak gaan die op onvree in hun seksleven duidt. Welke is nou de juiste, en wie heeft wat op te biechten?

Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder.

Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv

<em>Race Om De Ringen</em>: Thomas tot verbazing Susan 'niet tevreden over seksleven' Het koppel Thomas (38) en Susan (37) strijdt in Race Om De Ringen in een spel met zoutzakken met daarop stellingen. Ze hebben die stellingen vooraf onafhankelijk van elkaar beantwoord, en moeten de enige onjuiste stelling uit vier kiezen. Als Thomas de zak waarop staat dat hij jaloers kan zijn wil kiezen, wil Susan toch liever voor de zak gaan die op onvree in hun seksleven duidt. Welke is nou de juiste, en wie heeft wat op te biechten? Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder. Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv Zien: Beau van Erven Dorens tussen kibbelende stelletjes in nieuw programma Race om de Ringen Bekijk deze video » Eerste aflevering Race om de ringen: de strijd barst op het vliegveld al los Bekijk deze video » Race om de Ringen gemist? Emoties hoog tijdens moment van verlangen Bekijk deze video »
TV :
Race Om De Ringen: Thomas tot verbazing Susan 'niet tevreden over seksleven'

Actuele video's

Meer actuele video's