Temptation Island: emotionele Ivo denkt Esmé mee naar huis te nemen

Temptation Island: emotionele Ivo denkt Esmé mee naar huis te nemen

In Temptation Island: Love Or Leave is vrijgezel Esmé met haar spirituele kaarten bezig. Als Ivo dan een kaart met 'Ontvangen' trekt breekt hij en wordt hij emotioneel. Waar zijn vriendin Maris in het andere kamp ook met haar eigen gevoelens voor een vrijgezel lijkt te worstelen, denkt Ivo zijn nieuwe vrijgezelle vriendin na het programma rustig mee naar huis te kunnen nemen.

Bekijk het fragment uit Temptation Island: Love Or Leave hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island</em>: emotionele Ivo denkt Esmé mee naar huis te nemen In Temptation Island: Love Or Leave is vrijgezel Esmé met haar spirituele kaarten bezig. Als Ivo dan een kaart met 'Ontvangen' trekt breekt hij en wordt hij emotioneel. Waar zijn vriendin Maris in het andere kamp ook met haar eigen gevoelens voor een vrijgezel lijkt te worstelen, denkt Ivo zijn nieuwe vrijgezelle vriendin na het programma rustig mee naar huis te kunnen nemen. Bekijk het fragment uit Temptation Island: Love Or Leave hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Temptation Island: Love or Leave: Ivo in tranen als hij ziet dat Maris in paniek is Bekijk deze video » Vuur zorgt voor stress bij mannen Temptation Island: is een relatie voorbij? Bekijk deze video » Temptation Island-Whitney in shock na het zien van z'n vriendin met een ander (video) Bekijk deze video »
TV :
Temptation Island: emotionele Ivo denkt Esmé mee naar huis te nemen

Actuele video's

Meer actuele video's