Zien: Kuyt vindt sneer Aad de Mos gedateerd (Vandaag Inside)

Zien: Kuyt vindt sneer Aad de Mos gedateerd (Vandaag Inside)

In het interview met Dirk Kuyt inzake zijn aanstelling als nieuwe trainer van voetbalclub ADO Den Haag, reageerde hij tot slot op de sneer van Aad de Mos. Die hoopte dat "Kuyt de club net zo strak kan trekken als zijn gezicht". Kuyt, die duidelijk een en ander aan zijn hoofd heeft laten doen, zegt de Haagse humor wel te waarderen, ook al zijn "de grapjes over mijn gezicht al jaren uit".

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder.

Zien: Kuyt vindt sneer Aad de Mos gedateerd (<em>Vandaag Inside</em>) In het interview met Dirk Kuyt inzake zijn aanstelling als nieuwe trainer van voetbalclub ADO Den Haag, reageerde hij tot slot op de sneer van Aad de Mos. Die hoopte dat "Kuyt de club net zo strak kan trekken als zijn gezicht". Kuyt, die duidelijk een en ander aan zijn hoofd heeft laten doen, zegt de Haagse humor wel te waarderen, ook al zijn "de grapjes over mijn gezicht al jaren uit". Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen over kickbokser Dirk Kuyt: "Al die botox-hechtingen schieten eruit" Bekijk deze video » Dirk Kuyt krijgt weinig vertrouwen van Job Knoester: "Gaat de Kerst niet halen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV