Donderdag in De Bevers: John rent snel grot uit als hij een vleermuis ziet

Donderdag in De Bevers: John rent snel grot uit als hij een vleermuis ziet

In De Bevers loopt John de Bever te mokken omdat hij naar een grot gaat. Hij wist niet eens dat er grotten waren op Curaçao en hij hoeft er dan ook niet heen. De volkszanger gaat toch overstag, maar zodra hij een vleermuis ziet zet hij het op een lopen. “Ik vind het maar rare beesten.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag in <em>De Bevers</em>: John rent snel grot uit als hij een vleermuis ziet In De Bevers loopt John de Bever te mokken omdat hij naar een grot gaat. Hij wist niet eens dat er grotten waren op Curaçao en hij hoeft er dan ook niet heen. De volkszanger gaat toch overstag, maar zodra hij een vleermuis ziet zet hij het op een lopen. “Ik vind het maar rare beesten.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress' Bekijk deze video » De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's