Kasteelvrouwe Emmy: brandalarm gaat af en hond wordt gek als Emmy kookt

Kasteelvrouwe Emmy: brandalarm gaat af en hond wordt gek als Emmy kookt

In Kasteelvrouwe Emmy is Emmy heerlijk aan het kokkerellen. Het gaat alleen op een gegeven moment helemaal mis. Het brandalarm gaat af en daardoor wordt hond Bobby ook nog eens gek. En als klap op de vuurpijl zijn de champignons ook nog eens koud geworden door alle toestanden. “Dat is een minpuntje”, lacht Emmy.

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: brandalarm gaat af en hond wordt gek als Emmy kookt In Kasteelvrouwe Emmy is Emmy heerlijk aan het kokkerellen. Het gaat alleen op een gegeven moment helemaal mis. Het brandalarm gaat af en daardoor wordt hond Bobby ook nog eens gek. En als klap op de vuurpijl zijn de champignons ook nog eens koud geworden door alle toestanden. “Dat is een minpuntje”, lacht Emmy. Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv. Kasteelvrouwe Emmy vanaf dinsdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV