Simone is flabbergasted door LLDL-date die achttien jaar vrijgezel is: "Nee joh!?"

Simone is flabbergasted door LLDL-date die achttien jaar vrijgezel is: "Nee joh!?"

Donderdag 2 juni 2022 om 14:32

In Lang Leve De Liefde schrikt Simone van het feit dat haar date achttien jaar geen relatie heeft gehad. Ze is in shock en stelt veel vragen aan de jongen. Hij laat weten soms een scharrel te hebben gehad, maar dat zijn vooral vakantieliefdes geweest: "Nee joh!?", reageert Simone. Ze kan haar oren niet geloven.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Simone is flabbergasted door <em>LLDL</em>-date die achttien jaar vrijgezel is: &quot;Nee joh!?&quot; In Lang Leve De Liefde schrikt Simone van het feit dat haar date achttien jaar geen relatie heeft gehad. Ze is in shock en stelt veel vragen aan de jongen. Hij laat weten soms een scharrel te hebben gehad, maar dat zijn vooral vakantieliefdes geweest: "Nee joh!?", reageert Simone. Ze kan haar oren niet geloven. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: 'Zoenen met een eend beter dan met mij' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: "Kun je mijn sokken even aandoen?" (video) Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's