Glory Days: Guus Meeuwis speelt Het Is Een Nacht voor bandmanager Bruce Springsteen

Glory Days: Guus Meeuwis speelt Het Is Een Nacht voor bandmanager Bruce Springsteen

In Glory Days reist Guus Meeuwis door Amerika om alles te weten te komen over Bruce Springsteen. De zanger hoopt ‘The Boss’ natuurlijk ooit te ontmoeten, of dat gaat lukken is nog maar de grote vraag. Maar hij krijgt wel de allereerste bandmanager van Bruce Springsteen te spreken, Carl ‘Tinker’ West. En hij is erg benieuwd naar de muziek van Guus, waarop hij Het Is Een Nacht voor hem speelt.

Bekijk de beelden van Glory Days hieronder.

Glory Days is elke woensdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Glory Days terugkijken bij Gids.tv.

<em>Glory Days</em>: Guus Meeuwis speelt <em>Het Is Een Nacht</em> voor bandmanager Bruce Springsteen In Glory Days reist Guus Meeuwis door Amerika om alles te weten te komen over Bruce Springsteen. De zanger hoopt ‘The Boss’ natuurlijk ooit te ontmoeten, of dat gaat lukken is nog maar de grote vraag. Maar hij krijgt wel de allereerste bandmanager van Bruce Springsteen te spreken, Carl ‘Tinker’ West. En hij is erg benieuwd naar de muziek van Guus, waarop hij Het Is Een Nacht voor hem speelt. Bekijk de beelden van Glory Days hieronder. Glory Days is elke woensdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Glory Days terugkijken bij Gids.tv. Glory Days: Guus Meeuwis poseert tegen een iconische Bruce Springsteen-boom Bekijk deze video » Glory Days: helderziende praat Meeuwis bij over huwelijk en ontmoeting Springsteen Bekijk deze video »



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV