Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!'

Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!'

<em>Freek de Jonge</em> verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!' Freek de Jonge verstoorde gisterenavond de openingsspeech van CNPB-directeur Eveline Aendekerk op het Boekenbal, juist op het moment dat ze een moment van stilte in acht nam voor de slachtoffers van Utrecht. Lucky TV over deze actie DWDD gemist? Freek de Jonge aftrekken in Lucky TV Bekijk deze video » 'Doe niet zo dom!'De cabaretier vond het nodig dit moment te verstoren omdat hij vond dat een statement gemaakt moest worden over de overwinngsspeech van Thierry Baudet. Een zichtbaar geagiteerde De Jonge: 'Loop er dan niet zo raar overheen. Het is toch gewoon zo. Doe niet zo dom!". RellenDe afgelopen jaren moest 'Het Bal' het doen zonder de traditiegetrouwe relletjes maar dankzij Freek kan er weer één aan het rijtje worden toegevoegd. BijvalDe Jonge liet later aan het ANP weten veel bijval op zijn actie te hebben gekregen. "Er zit hier een groep mensen bij elkaar die heel erg gekwetst is door wat de leider van de grootste partij heeft gezegd over dat kunstenaars, wetenschappers en journalisten de oorzaak zijn van alle ellende. Daar hadden we vanavond eventjes acht op moeten slaan." Bekijk zijn hele tirade en oordeel zelf. Bekijk ook Saskia Noort over outfit Boekenbal: 'Mijn vagina-ketting kwam niet op tijd met de post' Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Freek de Jonge draagt bij aan enge sfeer rondom Thierry Baudet' Bekijk deze video »
Nieuws :
Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!'

Freek de Jonge verstoorde gisterenavond de openingsspeech van CNPB-directeur Eveline Aendekerk op het Boekenbal, juist op het moment dat ze een moment van stilte in acht nam voor de slachtoffers van Utrecht.

Lucky TV over deze actie

'Doe niet zo dom!'
De cabaretier vond het nodig dit moment te verstoren omdat hij vond dat een statement gemaakt moest worden over de overwinngsspeech van Thierry Baudet. Een zichtbaar geagiteerde De Jonge: 'Loop er dan niet zo raar overheen. Het is toch gewoon zo. Doe niet zo dom!".

Rellen
De afgelopen jaren moest 'Het Bal' het doen zonder de traditiegetrouwe relletjes maar dankzij Freek kan er weer één aan het rijtje worden toegevoegd.

Bijval
De Jonge liet later aan het ANP weten veel bijval op zijn actie te hebben gekregen. "Er zit hier een groep mensen bij elkaar die heel erg gekwetst is door wat de leider van de grootste partij heeft gezegd over dat kunstenaars, wetenschappers en journalisten de oorzaak zijn van alle ellende. Daar hadden we vanavond eventjes acht op moeten slaan."

Bekijk zijn hele tirade en oordeel zelf.

Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Freek de Jonge verstoort Boekenbal: 'Doe niet zo dom!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV