De 1% Quiz: Deze man droomt van een trio met Beyoncé & Katja Schuurman (video)

De 1% Quiz: Deze man droomt van een trio met Beyoncé & Katja Schuurman (video)

<em>De 1% Quiz</em>: Deze man droomt van een trio met Beyoncé &amp; Katja Schuurman (video) In De 1% Quiz onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats, het gaat juist om logisch en creatief nadenken. De persoon in de bovenstaande video laat in de uitzending van komende zaterdag weten een droom te hebben. Quizmaster Tijl moet er om lachen want op zijn papier staat iets heel anders. Iets met een trio en twee mooie vrouwen. De man begint beschamend te lachen. De 1% Quiz is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tijl Beckand in RTL Boulevard over De 1% Quiz: 'Spannend Brits format' (video) Bekijk deze video » De 1% Quiz gemist? Auke flirt met dame die op kamers gaat (video) Bekijk deze video »

In De 1% Quiz onder leiding van Tijl Beckand, staan algemene kennis en schoolboekenweetjes niet op de eerste plaats, het gaat juist om logisch en creatief nadenken. De persoon in de bovenstaande video laat in de uitzending van komende zaterdag weten een droom te hebben. Quizmaster Tijl moet er om lachen want op zijn papier staat iets heel anders. Iets met een trio en twee mooie vrouwen. De man begint beschamend te lachen.

De 1% Quiz is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV