Zien: Kees van der Spek eet pittige peper in Donnie aan de Kook

Zien: Kees van der Spek eet pittige peper in Donnie aan de Kook

Rapper Donnie reist dit keer voor zijn programma Donnie aan de Kook met zijn foodtruck naar Kees van der Spek. Samen met Kees wordt het aardig heet na het eten van pittige pepers: "Kees wordt helemaal gek gap", lacht Donnie. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Kees van der Spek</em> eet pittige peper in <em>Donnie aan de Kook</em> Rapper Donnie reist dit keer voor zijn programma Donnie aan de Kook met zijn foodtruck naar Kees van der Spek. Samen met Kees wordt het aardig heet na het eten van pittige pepers: "Kees wordt helemaal gek gap", lacht Donnie. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Pittige peperDonnie is dit keer aan het kokkerellen met misdaadjournalist Van der Spek. De rapper daagt hem uit, maar hij lijkt voor niets bang. Beide heren zetten hun tanden in een pittige peper. Kees lijkt al snel spijt te hebben: "Moet ie helemaal op?" Bekijk het Donnie aan de Kook-fragment hierboven, Donnie aan de Kook kun je zien via NPO3.nl. Bekijk ook Nieuw seizoen Donnie aan de Kook van start gegaan: bekijk de eerste afl. met Boer Ayoub Bekijk deze video » Emma Wortelboer zet rapper Donnie voor het blok: "Het is eigenlijk in scène gezet" (video) Bekijk deze video »

Pittige peper
Donnie is dit keer aan het kokkerellen met misdaadjournalist Van der Spek. De rapper daagt hem uit, maar hij lijkt voor niets bang. Beide heren zetten hun tanden in een pittige peper. Kees lijkt al snel spijt te hebben: "Moet ie helemaal op?"

Bekijk het Donnie aan de Kook-fragment hierboven, Donnie aan de Kook kun je zien via NPO3.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's