Video: Tijl Beckand maakt een dolletje met Tim den Besten in Het Perfecte Plaatje

Video: Tijl Beckand maakt een dolletje met Tim den Besten in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland.

Gisteravond kon je kijken naar de eerste aflevering van het speciale seizoen van Het Perfecte Plaatje. Dit keer reist een gezelschap BN'ers af naar Argentinië. Het is gezellig groepje, benoemd presentator Tijl Beckand in de video hieronder. De groep moet hard om de grap over Tim den Besten lachen. Bekijk het korte fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Kijk nu de eerste twee afleveringen op Videoland.

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Video: <em>Tijl Beckand</em> maakt een dolletje met <em>Tim den Besten</em> in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland. Gisteravond kon je kijken naar de eerste aflevering van het speciale seizoen van Het Perfecte Plaatje. Dit keer reist een gezelschap BN'ers af naar Argentinië. Het is gezellig groepje, benoemd presentator Tijl Beckand in de video hieronder. De groep moet hard om de grap over Tim den Besten lachen. Bekijk het korte fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Kijk nu de eerste twee afleveringen op Videoland. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Zien: Het Perfecte Plaatje-model moet uit de kleren voor kandidaat Tim den Besten Bekijk deze video » Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: wie valt af in eerste aflevering? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's