Busje komt zo: Paul de Leeuw poseert in een trouwjurk

Busje komt zo: Paul de Leeuw poseert in een trouwjurk

In Busje komt zo poseert Paul de Leeuw in een wel heel bijzondere creatie: een trouwjurk. Hij heeft liever niet dat Hans Kesting commentaar geeft op zijn outfit, maar de verslaggever komt met een bijzonder compliment: "Jou staat het, mij zou het ordinair maken."

Bekijk de beelden van Busje komt zo hieronder.

Busje komt zo is elke woensdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij Gids.tv.

<em>Busje komt zo</em>: Paul de Leeuw poseert in een trouwjurk In Busje komt zo poseert Paul de Leeuw in een wel heel bijzondere creatie: een trouwjurk. Hij heeft liever niet dat Hans Kesting commentaar geeft op zijn outfit, maar de verslaggever komt met een bijzonder compliment: "Jou staat het, mij zou het ordinair maken." Bekijk de beelden van Busje komt zo hieronder. Busje komt zo is elke woensdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw over samenwerking met Hans Kesting: "Gerard en Gordon voor hoogopgeleiden" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's