#BOOS: zo wordt koninklijke familie voorgetrokken bij Defensie

#BOOS: zo wordt koninklijke familie voorgetrokken bij Defensie

<em>#BOOS</em>: zo wordt koninklijke familie voorgetrokken bij Defensie Donderdagmiddag (2 juni) is een nieuwe aflevering van #BOOS op Youtube verschenen, deze keer laat Tim Hofman zien hoe Defensie leden van de koninklijke familie voortrekt. Hij heeft de handen ineengeslagen met Vrij Nederland en ontdekte zo dat de Oranjes al generaties lang een voorkeursbehandeling krijgen. Lucas van Lippe-Biesterfeld op 18e al officierHofman kreeg uit verschillende hoeken van Defensie te horen dat Lucas van Lippe-Biesterfeld op zijn 18e zonder benodigde diploma’s en ervaring een officiersrang heeft gekregen met bijbehorend salaris. Toen de presentator Dieuwertje Kuijpers belde om hier meer over te weten te komen, bleek dat deze opzienbarende ‘speciale’ band tussen Defensie en het Koningshuis al decennialang bestaat. Hij onderzoekt de carrières bij Defensie van Pieter van Vollenhoven, zijn zoon Pieter-Christiaan van Oranje en kleinzoon Lucas van Lippe-Biesterfeld. Bekijk de aflevering van #BOOS over Defensie en het voortrekken van de Koninklijke familie hierboven. Tim Hofman pakt Koningshuis aan in #BOOS: "Mensen worden voorgetrokken bij Defensie" Bekijk deze video » Beau: zo ontdekte Tim Hofman dubieuze band Defensie en Koningshuis Bekijk deze video »
TV :
#BOOS: zo wordt koninklijke familie voorgetrokken bij Defensie

Donderdagmiddag (2 juni) is een nieuwe aflevering van #BOOS op Youtube verschenen, deze keer laat Tim Hofman zien hoe Defensie leden van de koninklijke familie voortrekt. Hij heeft de handen ineengeslagen met Vrij Nederland en ontdekte zo dat de Oranjes al generaties lang een voorkeursbehandeling krijgen.

Lucas van Lippe-Biesterfeld op 18e al officier
Hofman kreeg uit verschillende hoeken van Defensie te horen dat Lucas van Lippe-Biesterfeld op zijn 18e zonder benodigde diploma’s en ervaring een officiersrang heeft gekregen met bijbehorend salaris. Toen de presentator Dieuwertje Kuijpers belde om hier meer over te weten te komen, bleek dat deze opzienbarende ‘speciale’ band tussen Defensie en het Koningshuis al decennialang bestaat. Hij onderzoekt de carrières bij Defensie van Pieter van Vollenhoven, zijn zoon Pieter-Christiaan van Oranje en kleinzoon Lucas van Lippe-Biesterfeld.

Bekijk de aflevering van #BOOS over Defensie en het voortrekken van de Koninklijke familie hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV