Bekijk de reacties van BN'ers op de uitvaart van Willibrord Frequin (video)

Bekijk de reacties van BN'ers op de uitvaart van Willibrord Frequin (video)

Donderdagochtend nam Nederland afscheid van Willibrord Frequin. De dienst werd gehouden in de Sint-Jansbasiliek in Laren. De bekende vrienden en collega's van Willibrord Frequin vertellen over de uitvaart van hun geliefde vriend. Het was een mooie dienst. Precies zoals Willibrord het graag had gezien. "Heel ontroerend. Mooie woorden. Van A tot Z kwam het binnen", zegt Henny Huisman.

Bekijk de beelden van het afscheid en de reacties van bekende vrienden van Willibrord Frequin hieronder in de RTL Boulevard-video.

Bekijk de reacties van BN'ers op de uitvaart van <em>Willibrord Frequin</em> (video) Donderdagochtend nam Nederland afscheid van Willibrord Frequin. De dienst werd gehouden in de Sint-Jansbasiliek in Laren. De bekende vrienden en collega's van Willibrord Frequin vertellen over de uitvaart van hun geliefde vriend. Het was een mooie dienst. Precies zoals Willibrord het graag had gezien. "Heel ontroerend. Mooie woorden. Van A tot Z kwam het binnen", zegt Henny Huisman. Bekijk de beelden van het afscheid en de reacties van bekende vrienden van Willibrord Frequin hieronder in de RTL Boulevard-video. Bekijk ook Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin Bekijk deze video » Nederland neemt afscheid van Willibrord Frequin: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Bekijk de reacties van BN'ers op de uitvaart van Willibrord Frequin (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV