John de Bever komt zijn bed niet uit voor vakantie naar Curaçao (De Bevers)

John de Bever komt zijn bed niet uit voor vakantie naar Curaçao (De Bevers)

Vanavond zien we alweer de tweede aflevering van de realityserie De Bevers. Donderdag 2 juni kijken we naar een Kees die om vier uur 's ochtends al klaar staat om op reis te gaan, maar John de Bever ligt nog in zijn bed. John is totaal geen ochtendmens en met veel pijn en moeite staat hij dan eindelijk op. Zodra de Bevers uitgebreid afscheid hebben genomen van hun honden, zijn ze klaar om naar Curaçao te gaan. Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>John de Bever</em> komt zijn bed niet uit voor vakantie naar Curaçao (<em>De Bevers</em>) Vanavond zien we alweer de tweede aflevering van de realityserie De Bevers. Donderdag 2 juni kijken we naar een Kees die om vier uur 's ochtends al klaar staat om op reis te gaan, maar John de Bever ligt nog in zijn bed. John is totaal geen ochtendmens en met veel pijn en moeite staat hij dan eindelijk op. Zodra de Bevers uitgebreid afscheid hebben genomen van hun honden, zijn ze klaar om naar Curaçao te gaan. Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie Bekijk deze video » Donderdag in De Bevers: John rent snel grot uit als hij een vleermuis ziet Bekijk deze video »
TV :
John de Bever komt zijn bed niet uit voor vakantie naar Curaçao (De Bevers)

Actuele video's

Meer actuele video's